citycomfort nagy kep


 • A reptérről  (Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér):
  Utazzon a 200-as busszal a kék metró végállomásáig (Kőbánya-Kispest), majd szálljon át a metróra. A Deák téren szálljon át a kisföldalattira és utazzon a Bajza utcáig. Sétáljon le a Bajza utcán a második kereszteződésig, forduljon balra a Benczúr utcába. A ház a jobb oldalon áll.
 • A Keleti Pályaudvarról:
  A 78-as trolibusszal utazzon a Lövölde térig. Sétáljon a Vársologeti fasoron a Bajza utcáig és forduljon be balra. Az első kereszteződés a Benczúr utca, forduljon jobbra, a ház a jobb oldalon áll.
 • A Nyugati Pályaudvarról:
  Utazzon a 4-es vagy a 6-os villamossal az Oktogonig. Szálljon át a kisföldalattira. A Bajza utcánál szálljon le.  Sétáljon le a Bajza utcán a második kereszteződésig, forduljon balra a Benczúr utcába. A ház a jobb oldalon áll.
 • Autóval az M1/M7-es autópályán
  Az Erzsébet-híd táblákat követve hajtson át a hídon, majd rögtön utána forduljon jobbra és le a rakpartra. Hajtson északnak a Dunával párhuzamosan, amig el nem éri a Lánchidat. Ott hagyja el a rakpartot és kövesse a József Attila utcát. A középső sávban haladva vezessen tovább, végig az Andrássy úton. Keresztezze az Oktogont. A Kodály Köröndnél forduljon jobbra,  majd az első utcán balra a Benczúr utcába.  A ház a jobb oldalon áll, a Bajza utcai kereszteződés után.